Otis Redding, Eric Burdon & Chris Farlowe, 16 September, 1966.

Otis Redding dog för 55 år sedan, 26 år gammal i en flygplanskrasch den 10 december 1967, med många av medlemmarna från legendariska Bar Keys, men: Så mycket musik som Otis han släppa är ju fantastiskt. Jag har dom album han släppte sedan kom ju några också postumt, som aldrig hann bli utgivna. Otis var väldigt produktiv och hans känsla, röstan som fångade människor, ja, det kan man se, höra på detta klipp där lillpojken Eric Burdon från The Animals ser tagen ut. Eric hade ju slagit igenom stort med sin grupp och Chris Farlowe var ju också känd, bl.a. med sin ”Out of Time” av Jagger-Richards, men är också en duktig blues sångare.

***********************

Jisses vad det svänger !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s