Jon Anderson från YES år 2022

2022 uppträder den legendariske sångaren från Yes och framför ”Close To The Edge” 50 år efter att albumet släpptes på skiva. Oj så bra röst Jon har än i dag och dessa ungdomar ser ut som om dom skulle kunna vara Jon’s barnbarn. Det finns givetvis en fräschör av låten som dessa ungdomar tillför.

***************

The wonderful joy, enthusiasm and powerful energy from all of these young musicians and singers truly blows me away. To think that fifty years later I was able to perform with teenagers and create such a unique experience… Ever grateful to Paul Green for helping them all to realize their true potential as young musicians and singers… bravo!! To everyone!! Thanks Brian Bricklin for the recording and mixing and to Michael Smerconish for the video… and Mick Byrne for adding his magic! Love and light. Jon 🙏

50 år tidigare så lät Jon och YES så här Live när dom framförde ”Close To The Edge”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s