SD styr näthatet

genom sin närvaro i riksdagen, bland annat genom SD:s version av Fox News – Riks webb-tv – så dom har visst ansvar för kampanjerna på nätet och allt hat som varje dag går att se på sociala medier. Nu har (M) ingått ett samarbete med SD och har givetvis också ett ansvar för att hatet nu sprids vidare i ett större omfång.

Moderatledaren’s politiska karriär från början som ordförande i moderata ungdomsförbundet(MUF) har kantats av skandaler och oegentligheter. Detta borde lyfts fram mer i valrörelsen för det säger nog en del om hur han kommer att styra Sverige. Ett stort svek mot överlevaren och kämpen Hedi Fried kan jag aldrig förlåta honom för.

Hur denna nya regering ska kunna styra Sverige vet jag inte men min förhoppning är att dom inte klarar av det så vi får ett nyval eller att (S) tar över, det bästa för Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s