Ten Years After för 50 år sedan !

1972 släppte Ten Years After med frontmannen Alvin Lee ett fantastiskt album ”Rock & Roll Music To The World”. Några år innan, 1969, gjorde gruppen och Alvin Lee ett legendariskt framträdande på festivalernas festival Woodstock.

Denna låt, titelspåret, lägger jag upp för den hade vi i repertoaren med ”Uppåt Väggarna” där jag trakterade stockarna- Låten håller starkt än idag om man diggar denna typ av bluesrock. Hela LP’n kan jag rekommendera då den håller hög klass genomgående.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s