Sveriges Län ska i riksdagen företrädas av

länsbor som bor i dom län dom ska företräda men så är inte alltid fallet. Det parti som oftast tar ordet ”folket” i sin mun är ju utan tvekan SD. SD är dock det parti som bryter mest utifrån den regeln att ska du företräda ett visst län i riksdagen ska du väl rimligtvis också bo där.

Var fjärde SD-ledamot representerar nu en annan valkrets än där de bor. Pontus Andersson, SD ledamot från Helsingborg, som bor i Helsingborg. Han har ingen anknytning, vet förmodligen inget om Västerbotten men ska nu företräda dom i riksdagen.

Artikeln är från dagens Barometern och skriven av chefredaktör Martin Tunström.

Återigen så visar Sverigedemokraterna vilka lögnare dom är och dom struntar i folket, vilket dom alltid gjort. Med detta parti i riksdagen så kommer nu säkert mycket hända som kommer att visa på Sverigedemokraternas lögner och oförmåga att ta ansvar, man är bara intresserad av makt. Ett stort ansvar faller förstås på M och KD där Ulf Kristersson och Ebba Busch har ett extra stort ansvar då dom länge varit starka förespråkare för Sverigedemokraterna och det stöd dom nu hoppas få för sin högerextrema politik.

Detta sätt att förfara med det mandat, det förtroende man får av väljare bör ju tas på största allvar av dom som blir invalda i riksdagen. Om nu vissa inte följer det bör man ändra på reglerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s