Pugh Rogefeldt

Denna låt släppte Pugh i går och det är kanske det sista vi hör av Pugh. Låten är ju en gammal psalm och den känns, idag, lite tung att höra då jag vet sen tidigare att Pugh har en obotlig sjukdom som gör att han inte kommer att kunna spela in mer musik och inte heller uppträda live. Så sorgligt så jag gråter för visst finns det ett vemod när han framför den som är svårt att inte ta till sig.

Det låter mycket live om låten och det känns som att den skulle kunna varit inspelad på 60-talet, Pugh’s röst är ju så bra. I slutet på låten så hör man ju några strofer av ”Här Kommer Natten”.

Pugh har jag lyssnat på sedan hans första LP ”Ja, dä ä dä” kom ut och under åren har ju Pugh blivit en svensk musik Institution som jag tror alla har en koppling till. Pugh finns alltid med när jag spelar min musik från mitt arkiv och kommer så alltid göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s