Michael Jackson och albumet ”Triller”

släpptes den 30 november, 1982. 40 år sedan idag och jag minns. Jobbade i Kiruna och lärde känna ett gäng sköna människor och det fanns en kille, Jonas Kemi, som ofta drog iväg med oss, kompisar, mycket tjejer, till Mommas eller så for man till parken och dansade. ”Thriller” dansade alla till och visst är det en cool discoplatta.

Jag spelar den för dig Jonas. Du körde av vägen med din firmabil strax utanför Kiruna och fick verktygslådan i huvudet bakifrån. Så slutade ditt liv men jag minns dig, du var speciell och denna LP gick alltid hemma hos dig eller så fixade du så den gick på discokvällar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s