Linus Bylund, SD’s stabchef, tycker illa om ”Sagan om Karl- Bertil Jonsson’s Julafton”.

här till höger på bild, och till vänster den vedervärdige antisemiten Björn Söder, som är portad precis som hela SD’s partiledning och dom inte är välkomna till Israel, hur mycket den djävulen, precis som andra SD antisemiter,, säger att ”vi är ju det mest Israel vänliga partiet i riksdagen”, Usch så illa jag tycker om denna Björn Söder, precis som alla andra SD antisemiter.

******************************

Linus Bylund vill ju ha bort Sagan om Karl-Bertil Jonsson’s Julafton från JUL TV. Min store idol och gode förebild Tage Danielsson skapade ju denna figur, som finns i Tage’s jättefina, roliga, underfundiga bok ”Sagor för Barn över 18 år”.

Jag önskar förstås att jag kunde visa min fina tatuering på min vänstra arm för Linus Bylund och samtidigt tillrättavisa honom för ett oförskämt samtal jag hade med honom 2013 efter en stor manifestation jag då hade i Kalmar mot nazism, rasism.

Nå, detta parti är ett antisemitiskt parti och detta har man aldrig velat göra up med trots att man ständigt blivit påmind om det, inte minst genom alla dom flera hundra antisemitiska avslöjanden inom partiet, som florerat i pressen under dom år man suttit i riksdagen. En så kallad vitbok ville man då plötsligt släppa och den skrevs ju av en före detta SD medlem så hur trovärdig är den ? dessutom visar den inte alls på alla dom anklagelser som riktats mot partiet, inte minst partiledningen.

Ovan min fina bild på Karl-Bertil Jonsson och jag hoppas den vedervärdige Linus Bylund kan se den. Kanske han vill införa en lag som ska tvinga alla att ta bort ”dylika” tatueringar ?

*****************************************************’

Nej, SD är ett antisemitiskt parti från grunden och är det än idag. Dom har gjort Sverige till ett mer osäkert land att leva i som jude. Deras hatretorik gör det svårare att leva idag som öppet jude i vårt land och jag kan det inte i mitt Kalmar och dom politiker som styr Kalmar gör inget för att lösa detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s