Genesis första New York spelning 13 dec. 1972.

Genesis, som jag upptäckte 1972, och albumet ”Nursery Crime” som kom ut 1971. Låten ”Musical Box” fick mina öron att stå rakt ut, detta var väldigt speciellt och nytt, och bra! Men vad var det för grupp egentligen ? Jag hade precis upptäckt gruppen Yes och här kom en till ! Progressive grupp från U.K. Snart skulle jag bli ett stort fan, av både Genesis och Yes.

#genesis

Spelningen nedan från New York 13 december 1972 kan ibland tas bort av Youtube och kan du inte se den så hittar du den på Youtube och den är bra men framför allt så hör man publiken nära bandspelaren och det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s