Greger Lundin 1958 – 2022 aka Carl Serung aka Philip Decrosse

Livet är ibland märkligt !

Greger Lundin aka Carl Serung aka Philip Decrosse är död.

Greger blev 64 år.

*****************

Jag lärde känna Greger runt 1974 och vi umgicks i ca 2-3 år.

Greger var en glad, positiv kille som såg bra ut och hade lätt för sig i många sammanhang. Jag hade tjej och han hade tjej och det var inget märkvärdigt med det ! Minns att vi hade det kul ihop men så småningom så skildes våra vägar, minns inte varför eller på initiativ av vem ?

Nästan 20 år senare så hade jag precis köpt en kvällstidning vid kiosken på Rådhustorget i Umeå och på framsidan så stod det något i stil med ”Den svenska porrkungen Carl Serungs lyxliv”. När jag kom till mitt uppslaget på tidningen så såg jag Greger stå bredvid en lyx Mercedes, bärandes dyra märkeskläder etc. Jag blev chockad när jag läste vem han nu plötsligt var och vem han blivit ! Senare så skedde ju flera explosioner på klubbar i Stockholm som tydligen Greger ägde och det kom fram i media att han utnyttjade kvinnor och filmade kvinnor i olika förnedrande sexspel. Han hade blivit ett riktigt svin, äckel och jag förstod det inte riktigt ? Jag hade träffat hans föräldrar m.m. och han hade en okay uppväxt men vad hände egentligen på vägen ?

Jag försökte att få tag på honom med ett, några meddelanden men kanske inte mina meddelanden kom fram, tror han garanterat hört av sig om han fått läsa dessa meddelanden. Jag hade nog en naiv tro att jag skulle kunna omvända honom men nu blev det inte så.

Greger flydde till Thailand och i ett uppmärksammat tv program , blev han intervjuad av journalisten Lydia Capolicchio och det programmet såg jag med bestörtning ! Det var inte den människa jag lärt känna och visst kände jag också avsmak inför den han blivit och vad han gjort med många kvinnor.

Nu är han död efter att ha återvänt till Sverige från Thailand, jagad av Interpol, skattemasen m.fl. och hade återigen bytt namn till Philip Decrosse. Greger bodde tydligen i en 1a på 39 kvadratmeter och levde på socialbidrag, var sjuk och dog hemma i sin bostad i november 2022.

Var han utfattig ? Hur kunde han leva i Sverige utan att polisen visste om det ? Kom någon till Greger’s begravning ?

Han var en människa och var god när han föddes och det kanske man glömmer bort när man talar om porrkungen, gangstern, han som duperade kvinnor, var ett äckel m.m.

Ja, livet är egentligen aldrig förutsägbart och detta hade jag svårt att förstå och vad hände egentligen ? än idag har jag svårt att förstå och lär aldrig få veta sanningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s