John Fogerty har fått tillbaka sin musik katalog, efter 50 år !

Sedan den 12 januari äger John sina låtar igen. Så kul och jag vet hur hårt denne fantastiske musiker kämpat genom alla år, även mot sina f.d. bandkollegor.

***********************

”Från och med i januari äger jag mina egna låtar igen. Detta är något jag trodde aldrig skulle vara en möjlighet. Efter 50 år är jag äntligen återförenad med mina låtar. Jag har också att säga till om var och hur mina låtar används. Fram till i år är det något jag aldrig har kunnat göra. Jag ser fram emot att turnera och fira i år! Jag vill tacka Concord för att han hjälpte till att få allt detta att hända. Och jag är exalterad över nya idéer och ett förnyat intresse för min musik … som en väckelse”, sa John Fogerty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s