En lögn är en oriktig utsaga som uttalas såsom varande sann.

-Man utlovadeMan har lovat saker till svenska folket som man inte håller och sedan bryter man olika löften. Till råga på allt så står man i TV och säger ”Vi har gjort det vi lovat innan valet men på ett annat sätt”. Ja just det, på ett annat sätt, vad nu det är ?

Man lovade ett elstöd till 1 november som ännu inte har kommit! Man lovade att sänka bensinpriset med 10 kronor, vilket inte skett. I går låg bensinpriset på 19,65 kr på 95 oktan hos bensinkedjan INGO, billigaste bensinkedjan. Nu skyller man den uteblivna sänkningen med att SD fick igenom sitt krav på bibehållen a-kassa, bland annat. Då går M och KD ut och säger att ”då finns det inga pengar kvar till bensinsänkningen”. Dom förutsättningar som fanns för att göra det man lovat var redan kända innan valet, så man har helt enkelt fört svenska folket bakom ljuset. Den nya regeringen lovade att försvaret skulle byggas upp med två procent av BNP till 2025? I budgeten skjuts målet fram med ett år. Rättsväsendet skulle enligt SD får 20 miljarder om året. Det blev 1,4 miljarder ?

Svensk industri är missnöjd med dom olika stöd och den företagspolitik som nu den nya regeringen för. Stor oro råder inom svenskt näringsliv och den arbetslöshet som riskerar att öka talar man inte om.

Man har mer eller mindre stoppat nybyggnationen av lägenheter trots att en yngre generation saknar bostad ! Man sänker skatten med 10.000 kronor

  Den nya regeringen har brutit många vallöften man har ingen strategi för sin politik, ändå talar man om ”superdepartementen” vilket knappast lär hjälpa. Man har en miljöminister, som inte tilltalar mig! Hela hennes uppsyn där hon ofta står och småler, nästan ironiskt ibland, åt journalisternas frågor. En riktig besserwisser som byt ståndpunkt många gånger.

  Sammantaget tär allt detta på tilliten till politiker och demokratin undergrävs när en regering och dess företrädare ljuger svenska folket rakt upp i ansiktet. När sedan ett antisemitiskt, rasistiskt parti som SD indirekt styr dom andra partierna så kan det bara gå fel, som jag ser det.

  Sedan kan jag bara beklaga att Sveriges riksdag nu förlorar den främste partiledaren när det gäller att bekämpa antisemitism och rasism. Annie Lööf har varit fantastisk i sin roll som partiledare när hon ständigt stått upp för det judiska folket och talat om vad hon står i relationen till SD och den antisemitism, rasism som ökat i Sverige. Önskar att mitt eget parti (S) hade gjort mer men man har haft den sämsta tänkbara justitieministern under dom senaste 8 åren som inte lyft ett finger för att stoppa antisemitism.

  Lycka tlll i ditt framtida liv Annie, du är säkert eftertraktad med din personlighet och karisma.

  Tack

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s