Statsminister Ulf Kristersson’s närmaste man, statssekreteraren PM Nilsson har fiskat ål olagligt som är en rödlistad art. Han har också ljugit för polisen vid förhör.

Ålen klassas som akut hotad på den svenska rödlistan sedan 2005 och av Internationella naturvårdsunionen (IUCN) sedan 2008. Detta har, med största sannolikhet, PM Nilsson känt till eftersom han fiskat ål tidigare ? och borde då veta att ålen varit hotad, idag akut hotad, sedan många år tillbaka. När sedan statsminister Ulf Kristersson står i TV och säger i Morgonstudion på SVT:”Människor begår ibland dumheter”. Ett försvar av statsministern som visar på hans eget förakt för natur och omvårdnad av vår fauna. Att det är ett extra allvarligt brott då ålen är rödlistad enligt IUCN, det talar in statsministern om. Självklart tycker jag att PM Nilsson bör åtalas men håller också med mitt eget parti som kräver hans avgång.

Samme PM Nilsson uttryckte i en debatt med Willy Silberstein från *SKMA på SVT följande: ” – Jag tror att de som röstade på Sverigedemokraterna, och de som röstade på partier som vill samarbeta med SD, gör en annan bedömning. Man ser inte ett nazistparti. Man kan heller inte med hedern i behåll idag säga att SD är ett nazistparti eller ens ett särskilt radikalt parti, säger han.”

Politiska partier med nazist anstrykning har ofta startats upp av nazister, så även SD. Hedi Fried ansåg att demokratin var hotad i Sverige, inte minst genom SD’s framfart.

Efter att Ulf Kristersson besökt Hedi Fried och inledde ett samarbete med SD uppstod en diskussion om vad Ulf Kristersson lovat Hedi Fried. DN-fotografen Paul Hansen, som fotade mötet mellan Kristersson och Fried, har dock i ett uppmärksammat inlägg på sociala medier skrivit att han var där och hörde löftet om att Ulf Kristersson ”aldrig, aldrig skulle gå med på något samröre med SD”. PM Nilsson visste nog att han kanske var Kristersson’s framtida statssekreterare och fällde då uttalanden, som det i debatten med Willy Silberstein som jag skrev om ovan bilden.

Avgå PM Nilsson och ta med dig Ulf Kristersson också. Hela regeringen är en katastrof för Sverige på många plan.

*SKMA = Svenska Kommitté mot Antisemitism

Dagens fråga: Vem sa detta ? ”Vi ska sänka bensinpriset med 10 kronor”. Idag kostar bensinen, den billigaste på INGO, 20:19 för 95 oktan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s