Happy Birthday to Graham Nash, on your 81st birthday.

Här ovan med The Hollies. Graham, The Hollies kunde man ju bara älska på 60-talet med alla deras hits och stämsången var ju mycket Graham Nash’s röst som gjorde det, som han sedan tog med sig till CSN&Y.

Graham’s musikpartner David Crosby, lämnade oss alla den 18 januari och jag är övertygad om att detta har tagit hårt på Graham som ju ”kamperade” ihop med David i över 50 år och albumen dom gjort tillsammans var många, både som Crosby & Nash men även med CS&N och CSN&Y.

Graham’s tidiga album höll ju väldigt hög klass musikaliskt men även textmässigt. Graham var ju politiskt radikal, vilket han hållit fast vid ocg säger vad han tycker om det politiska läget i USA men även i övriga världen.

Att välja ut något från Graham’s solokarriär är inte lätt men jag har valt ut några låtar nedan.

I hope you have a nice day with your loved ones and it would be fun if you wanted to come to Sweden and maybe play here on Öland in Borgholm’s castle ruins, where many have played over the years, for example Bob Dylan and others.
Have a good time

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s