Ted skulle idag fyllt 67 år.

Du lämnade oss på ett så sorgligt vis och hela Sverige sörjde och gör det nog än idag. Nu är även din bror Kenneth uppe i himlen, kanske sitter ni på din måne och skriver musik ihop. Tills vi kommer dit så får vi alla lyssna på all din musik du skapade på vår lilla stjärna, den lever starkt.

”The Reason” är ju en fantastisk låt men den känns också väldigt vemodig och orden från Ted’s röst tränger igenom så starkt. Texten har ju Kenneth skrivit och visst finns det ett visst vemod över den, men jag tycker om den.

#TedGärdestad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s