Graham Nash släpper ett nytt album 19 maj som heter ”Now”, och det låter fantastiskt bra !

Graham har fyllt 81 år och går i David Crosby’s ”fotspår”. Fortsätter att skriva, släppa musik, och fantastisk musik.

Graham’s sista album som kom 2016 ”This Path Tonight” var inte hans bästa även om det inte var ett dåligt album, men nu: Jag har hört 2 av dom nya låtar som snart finns ute, släpp 19 maj, och det låter riktigt riktigt bra! Albumet ser jag fram emot efter att idag också ha sett en live intervju, som du kan lyssna på nedan, med Graham där han talar om sitt nya album, sitt liv, CSN&Y, och självfallet David. The Hollies dyker också upp i intervjun så den är absolut sevärd. Låten nedan är från det kommande albumet och jag kan inte låta bli att tänka på David Lindley, som gick bort den 3 mars i år, då jag hör en fantastisk pedal steel guitar som på detta album framförs av Thad DeBrock.

*****************

En ny låt från det nya albumet ”Now”.

******************

Live intervju idag 20230407

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s