Julian Lennon fyllde 60 år den 8 april och han är nu 20 år äldre än hans far blev.

Julian firade sin 60-års dag med sin bror Sean och en fin middag med vänner men Yoko syntes inte till ?

Jag minns när Julian slog igenom. Jag låg på rygg i ett solarium i Umeå som en kompis ägde ihop med den kände hockeyspelaren Bullen Berglund. När jag ligger i solariet så hör jag plötsligt en låt och tänker: ”Men va fanken ? det är ju John Lenon’s röst” ? Jag springer upp en trappa för att fråga vad det var dom spelade och det visste dom inte ! Jag tror det tog någon dag innan jag hittade svaret på vad det var jag hörde! det var Julians första singel ”Too Late for Goodbyes” och den låt han slog igen om med. Albumet ”Valotte” köpte jag förstås direkt då det kom 1984.

Jo, nog lät han lik sin far John.

*********************************************

En bra intervju med Julian från den 30 mars, 2023.

LÄNK: https://people.com/music/julian-lennon-celebrates-60th-birthday-with-brother-sean-lennon-made-my-night/

********************************

Julian släppte ett album, ”Jude”, 9 september 2022 och det är riktigt bra. Julian’s första album sedan 2011.

Här nedan 2 låtar från detta album ”Jude”.

*************************

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s