Gunnar Hofverberg: 3 år idag sen du lämnade detta jordeliv och tiden går så fort.

Du bara försvann och sedan fick jag inte säga adjö till dig på riktigt. Jag minns dig ändå med stor värme och kärlek. Du kommer för alltid finnas kvar som en god människa som jag fick förmånen att lära känna, både som människa och medmusikant.

Här står du till höger om mig när vi 3, du, Peder o jag, arrangerade en musikgala i Umeå 1985 till förmån för den svält som då rådde i Eritrea.

Vi spelade ju också tillsammans i gruppen Uakatanka och senare i AlCaHoWa. Fina inspelningar har jag kvar från Sveriges Radio i Umeå. Jag vill kunna föra över denna musik från kassett till CD så andra kan få höra dig när du sjunger och spelar. Du gör en helt fantastisk cover av ”Prodical son” men i Rolling Stones tappning.

Ja Gunnar, du är borta och kvar är alla minnen och dom bevarar jag.

Bilden här under visar gruppen Uakatanka från 1983.

Foto: Jan Hofverberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s