Sura, griniga, långsinta högt uppsatta politiker finns också i Kalmar.

Idag mötte jag en högt uppsatt politiker i Kalmar som jag länge sökt via flera mail, sms och telefonsamtal. Idag ville jag höra med honom varför han inte svarat på mina många samtal, sms, meddelanden etc. som jag skickat sedan flera månader tillbaka och fick till svar att han hade läst någonting på min blogg om att jag anklagat en/vissa politiker för att vara korrumperade. Jag vet inte vad han åsyftar och hittar det inte, men: Att vara så långsint att man inte som partikollega kan svara i telefon, på sms, mail m.m. ja, då kan jag nog tycka att man inte fullgör sin uppgift som folkvald. Är man folkvald, vald av folket så kommer förtroendet med ett ansvar. Beklämmande att du exkluderar vissa medborgare som är samhällsintresserade, engagerade.

Om man försökt komma i kontakt per telefon med politiker inom mitt parti och dom vägrar att svara, kommunicera ska jag då bli tyst ? Mycket möjligt att det är ett önskemål från vissa men nej ! Då använder jag mig, som socialdemokrat, av dom medier som finns för att uttrycka mig och mina åsikter, och dom är i grunden socialdemokratiska.

Kanske kan du bli lite gladare av att se denna film, den är faktiskt kul och så gammal har du ju inte blivit ännu så du har ”rätten” att vara sur, grinig, långsint. Får se hur jag går vidare med min fundering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s