Idag är det 21 år sedan George Harrison lämnade detta jordeliv, den 29 november 2001.

Den 29 november 2002, ett år efter George lämnat jordelivet arrangerade hans vän Eric Clapton en konsert med många musiker hjältar som spelat med George och som var hans vänner. En fantastisk och mycket sevärd dvd som säkert fortfarande går att få tag på och jag rekommenderar den varmt. Själv har jag sett den måånga gånger och lär fortsätta at se denna konsert.

*********************************************************************************************

Denna konsert med bland annat George’s son Dhani spelades in 2014 men jag tycker den är värd att visas i sin helhet då den inte visas så ofta, många kanske inte känner till den men den är bra, riktigt bra. När Dhani sjunger så låter han så lik sin far. När Brian Wilson sjunger ”My Sweet Lord” då är det starkt. Att se George tomtar på scen från Friar Park är mäktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s